321oyun – kako da ukloni

Antispyware palsu

Vodič na 321oyun.com smenu

321oyun.com je otmičar brazilski pretraživača koji infiltrates je korisnika kompjutera na tajno način i nasumice promeni ime. Softver je kompatibilan sa Internet Explorer i Mozila Firefox i bez dozvole buvlje browsers u sredinama u ih oboje. Ako ste primetili ovaj zahtev u tvoj sistem, verovatno već vidiš brojne oglasima koji ti drži bombarding kada ti kupovinu putem interneta i tvoj novi jogostempo.com internet pretraživač.

Sve u svemu, ako imate ovaj softver u tvoj kompjuter, tvoj sistem je na rizik. Snažno preporučujemo da pročita izveštaj posle i da nauče kako da uklonim 321oyun.com.

321oyun.com 321oyun  kako da ukloni

Download Removal Toolto remove 321oyun.com

Kako 321oyun.com radi

U glavnom strana ove pretraživač, ti će primetiti bezbroj reklame i povezanost sa takvim strana kao što je Vikipedija, ludaka, Tviter i na. Nažalost, mi smo mogu obećati da linkove sigurni i da te neće završiti u zlonamerne strana posle prebacuju kanal ih. Posebno mnoge povezanosti ćete videti, ako koristite su dale potragu sredstvo jogostempo.com. Smo da te upozorim da je ovaj pretraživač sumljivo i pokazuje da si pod okriljem sadržaj. Sumnje, taj zahtev nije vredno takav rizik. Savetujemo da eliminiše 321oyun.com upravo sada i da se oporavi tvoj izgubljena podešavanja.

Još jedna stvar koju treba da znaš o ovoj provalnik je za praćenje obavlja. Od trenutka kada je otmičaru infiltrates tvoj kompjuter, počinje posle tvoje internet aktivnosti i prikupljanje informacija o tvojim navike i preferencije. Takve podatke kao posetio stranice, sastavljale potragu, km, geografskog položaja, etc. se koristi za personalizacije reklame koje će ti se suočavaju sa u amazon.com, eBay.com i sličnim internet strane.

Ti verovatno ugradili ove otmičaru nakon što si pritisnuto neke sumnjive oglas u nepoverljivi internet. Takođe je otkriveno da je provalnik često distribuirana preko InstallRex installers. Da izbegnemo to i slične gomile sigurnosnih brava u budućnosti, trebalo bi da si više vodi računa tokom procedure instalaciju slobodnog softvera. Ako te pratiti svaki korak freeware instalaciji, ti bi mogao da izbegne ovih infiltrations. Naravno, najbolja odluka bi da koriste samo zvanični stranica.

Kako da uklonimo 321oyun.com?

Nakon detaljne analizira, naš istraživački tim pripremila detaljni uputstva o tome kako da se rešiš 321oyun.com. Naći ću te smernice ispod ovog teksta, i ti bi mogao da prekine 321oyun.com, ako ih pažljivo pratite. Međutim, mi takođe pokazuju da koristi je profesionalni anti-spyware da uklonimo 321oyun.com. Ta opcija će garantovati da svim delovima na otmičaru uklone i tvoj kompjuter nije bezbedan od budućih pretnji. Koja god put izabrao, ne odlažu više i uninstall 321oyun.com.

Čim je 321oyun.com

Windows 7 i Vista

 • Otvori početnog menija.
 • Izaberu kontrolnu ploču i tap Uninstall program za.
 • Izaberu neželjenu program.
 • Kliknite Uninstall da uklonim 321oyun.com.

Windows XP

 • Ima pristup početnog menija i biraju kontrolnu.
 • Pres dodati ili ukloni programima.
 • Izaberu molbu koje hoćeš da se rešiš.
 • Uninstall 321oyun.com.

Prozori 8

 • Istovremeno pritisnite prozore ključ + X.
 • Otvorena kontrolnu.
 • Idi da Uninstall program za.
 • Izaberi molbe ljudi, i Uninstall.

Izbriše 321oyun.com iz vaše browsers

Mozila Firefox

 1. U isto vreme tap Ctrl + smenu, A kako bi imala pristup Add-ons menadžer.
 2. Pretražuju produženja meni i se rešiš sumnjivih produženja. Zatvori na račun.
 3. Pritisni Alt + T i otvori mogućnosti. Preseli se u opšte račun i overwrite tvoja prva strana.
 4. Kliknite u redu i zatvori meni. TAP potragu ikone i izabere pretraga uspevaju motore.
 5. Zameni neželjenu potragu alat i postavila novi kao tvoj dužničkih obaveza. Kliknite dobro.

Google Chrome

 1. Pritisni Alt + F istovremeno i na alat.
 2. Ima pristup produženja i obrišete nepouzdan zahteva za. TAP podešavanja.
 3. Pod na početak rada, izabrati otvoreno po strani ili na niz stranice i biraju koje je postavila strana.
 4. Ukloni sajt adresa i tip u novi. Kliknite dobro.
 5. Manage Pres pretražite motore i overwrite tvoja potraga sredstvo.
 6. Kliknite gotova i ponovo pokrenuti IE.

Download Removal Toolto remove 321oyun.com

Оставите одговор