Ads by Name smenu

Antispyware palsu

Šta je ‘Ads by Name’

Ako si jedan od korisnika koji konstantno vide reklame označavaju kao ‘Name ads’, ‘Ads by Name’ ili ‘Name Deals’, to znači da je tvoj kompjuter infiltrirali nametljivo adware zahteva zvala Ads by Name. Ovaj program tajno ulazi u vaše PC i počinje sumnjive aktivnosti. Korisnici obično shvatio da je njihov sistem zaraženi kada su počela si da vidiš višestruke oglase u svim svojim omiljenim browsers (Internet Explorer, Google Chrome, Mozila Firefox). Dok reklame su vrlo Iritantno, ti neće moći da se otarasi ih dok ti obrišem Ads by Name. Čitao posle teksta da saznam više o ovoj softver, i da naučim da očisti tvoj kompjuter.

Kako je ‘Ads by Name’ ući vaš sistem

remove adsbyname Ads by Name smenu najčešće, ovi zahteva da putuju u freeware naramaka. Ako ti nedavno skinuo slobodne optužbu softvera sa sumnjivim strana, kakve su šanse da je tokom ovog objekta softver ušunjala u tvoj sistem. Taj metod za distribuciju je veoma popularan, jer pomaže monetize besplatne Antwonu. Da zaustavi nepoželjna prijave uđu na vaš sistem, ti treba da izaberu naprednom ili običaj opcija i nadgledanje instalaciju. Takođe, ne zaboravi da čitaš sporazum o registarske softvera, gde će naći dodatnog programa. Jednom kada te vidim kutije koje je najavila neželjenu softver, kliknite dugme za pad. Ne dajte da nepoželjna programi uđe u tvoj PC.Download Removal Toolto remove Ads by Name

Šta to radi ‘Ads by Name’

Jednom kada je provalnik ulazi u tvoj sistem, počinje lavina reklame. Korisnici su često iznenađeni kada su primetili da izneseno reklame dopisuju vrlo dobro sa svojim najnovijim pretrage. Ako je to nešto što ste primetili kao, to znači da je adware prati tvoj internet aktivnosti i customizes iz reklame. Program mogu da steknu takvih informacija kao sastavljale potragu, km, posetio strana, geografskog položaja, i tako dalje. Pored toga, prikupljene podatke često dele sa trećim stranama, koje su potpuno nepoznati. Ne pusti da to trajalo i ukloni Ads by Name.

Još, još važan razlog da se rešiš Ads by Name je opasnost od se izložene su zlonamerne stranke. S obzirom na adware ne proverim studija trećim stranama, moguće je da posle jednog oglasa prebacuju kanal će biti usmerena na malignih internet stranu i inficiraće se sa zlonamernim softverima. Bespotrebno je reći da ti treba da učinimo sve da izbegnemo to i na taj način, mi Savetujemo da uklonimo Ads by Name iz tvoje PC.

Kako da ukloni ‘Ads by Name’?

Svakako je u tvom najboljem interesu da eliminiše Ads by Name. Prema ovom tekstu, naći ćeš detaljne instrukcije o tome kako da uklonim Ads by Name. Još neko je zaposliti sredstvo za bezbednost uglednom i ažurirane kompjuter i da izbriše Ads by Name za tebe. Ni jedan način ne odlažu više i očisti tvoj sistem.

Čim je ‘Ads by Name’

Prozori 8

 1. Otvori Metro UI ekran, i right-click ga.
 2. TAP sve apps i izabere kontrolnu.
 3. U Uninstall programu, right-click Ads by Name.
 4. Biram Uninstall da ukloni nepoželjna program.

Prozori Vista ili Windows 7

 1. TAP prozore logo za pristup početnog menija.
 2. Otvori kontrolnu ploču i Klik Uninstall program za.
 3. Right-Click softver želiš da izbriše.
 4. TAP Uninstall i obrišete Ads by Name.

Windows XP

 1. Kliknite pritiskaju dugme na Taskbar da otvori je meni.
 2. TAP kontrolnu ploču i double-click Add ili ukloni programima.
 3. Izaberu promene ili ukloni programe i izvrši pritisak na Ads by Name.
 4. Kliknite i ukloni nepoželjna zahtev za.

Download Removal Toolto remove Ads by Name

Оставите одговор