MyTransitGuide smenu

Antispyware palsu

Napojnice na MyTransitGuide smenu

MyTransitGuide je toolbar besplatne pretraživača razvili interaktivne Minspark mreže i unapredio u MyTransitGuide.com. Zvanični sajt molbe navodi da ti mogu obezbediti sa slobodnom tranzit mape i rasporeda. To takođe dolazi sa dugometražni pretragu na internet. MyTransitGuide obično categorized kao potencijalno neželjenu program.

Mada to može biti skinuo iz svoje glavna lokacija, na toolbar takođe putuje bundled sa drugim slobodan treće strane softver. Na zahtev takođe može da zameni si tvoja prva strana i neizvršenje novčanih obaveza potragu provajdera sa Ask.com. Ova ponuda izgleda kada ste je stavili na toolbar i obično ti može to da opada. Ako više ne moraš ovaj alat ili ako nisi to htela uopšte, ti bi trebalo da ukloni MyTransitGuide.

MyTransitGuide MyTransitGuide smenu

Download Removal Toolto remove MyTransitGuide

Kako MyTransitGuide radi

MyTransitGuide radi kao produžetak podržao naše ere pretraživača. To je kompatibilan sa svim velikim internet browsers i se distribuiraju preko različitih monetization platforme. Jednom kada dobije pristup tvoj sistem, to bi moglo da počne pokazuje onakvu raznih adverts na tvoje ekranu. Na softaware može takođe modifikuju ti pretraživača podešavanja prebacujem tvoja prva strana na home.tb.ask.com i vaš internet pretraživač da search.tb.ask.com. Toolbar sama pojaviće se odmah ispod bara adresu. Sadrži potragu kutiju i raznih brzi pristup dugmad da svoje povezana lokacija.

MyTransitGuide je sličan toolbars drugih Mindspark, kao što su OnlineMapFinder, DailyLocalGuide, CitySearch i sličnim. Svi ovi zahteva za može doći bundled sa freeware. To je glavni razlog za zabrinutost. U toolbar možda neće biti jedina zahtev vezana za slobodan softver sa koji je ušao u tvoj sistem. Ako imate drugih neželjenu programe na svom kompjuteru, moraš da obrišem ih kao. Može da izazove sve vrste smetnjama kao oglase, redirects, sistem sporo padove i tako dalje. Oni su možda takođe ce da vas razotkrije nesigurno na internetu podacima. Ako želiš da se uverim da si kompjuter je sigurno i čist, treba da eliminiše MyTransitGuide zajedno sa drugim neželjenu softver od tvoj sistem.

Kako da uklonimo MyTransitGuide?

Ti možeš uninstall MyTransitGuide ručno, s obzirom da nije zlonamerne zahtev za. Prvo, morate obrišete MyTransitGuide iz tvoje sistem i takođe resetujem tvoj pretraživača prilikama, ako su tada ispuštaju. Instrukcije ispod će da objasni kako da dovrše te zadatke detaljnije. Kao alternativu, možeš skinuti zlonamernim softverima prevencije i uklanjanje alata i da se rešiš MyTransitGuide automatski. Anti-zlonamernim softverima će ukloniti MyTransitGuide zajedno sa drugim neželjenu programe koji možda borave u tvoj sistem i nastavi da sačuva od drugih internet pretnji.

MyTransitGuide smenu

Čim je MyTransitGuide iz vaše sistem

Windows XP/Windows 7 i Vista

 • Kliknite na početak i idi na kontrolnu ploču
 • Izaberu Add ili ukloni programe/Uninstall program
 • Biram MyTransitGuide i kliknite ukloni/Uninstall

Prozori 8

 • Pritisni pobeda + Q i tip u kontrolnu ploču
 • Kliknite na stavku u rezultate za pristup ovom tekstu
 • Izabrati Uninstall program pod programe
 • Biram MyTransitGuide i Klik Uninstall

Resetujem tvoj browsers (ako je potrebno)

Google Chrome

 • Google Chrome meni → podešavanja → pokazati napredne podešavanja → povratak → podešavanja Reset

Internet Explorer

 • Alt + T → Internet opcija → napredne račun → povratak → obrišu lični podešavanja → Reset

Mozila Firefox

 • Alt + H → Troubleshooting informacije → Refresh Firefox → Refresh Firefox

Download Removal Toolto remove MyTransitGuide

Оставите одговор