Uklanjanje DonwloadManagerTool Toolbar

Antispyware palsu

Uputstva za uklanjanje DonwloadManagerTool Toolbar

DonwloadManagerTool Toolbar je ipak drugi kreiranje je zloglasna Mindspark interaktivne mreže, Inc. Softver je podignut na downloadmanagertool.com kao vrlo koristan alat koji bi trebalo da se osigura da su preuzimanja mnogo brže.

Trake sa alatkama pružiće vam Ask.com za pretragu i par dugmad za brzi pristup kao Download, planer, postavke i podršku. Iako izgleda kao vrlo koristan aplikacija, znajte da to nije pouzdana. Ako ste pažljivo pročitajte sledeći članak, razumete Zašto ova aplikacija nije pouzdan i zašto Savetujemo da biste uklonili DonwloadManagerTool Toolbar.

DonwloadManagerTool Toolbar Uklanjanje DonwloadManagerTool Toolbar

Download Removal Toolto remove DonwloadManagerTool Toolbar

Sta DonwloadManagerTool Toolbar radi?

Iako je moguće da dobije ovu traku sa alatkama direktno sa Web lokacije, u mnogim slučajevima to se distribuira u snopove demo. Ovaj varljiv marketinških metoda se zove ‘grupisanje’ i vrlo često koriste sumnjivih i potencijalno neželjenim aplikacijama. S obzirom da je softver kompatibilan sa svim poznatijim pregledačima (Internet Explorer, Google Chrome i Mozilla Firefox), nijedan korisnik siguran. Da biste zaustavili ovu traku sa alatkama iz ulaze u tvoj sistem, mora naučiti prati svaki korak procedure instalacije demo. Uvek izabrati opciju više opcija „ili“ Prilagođeno „i pročitajte ugovor o licenciranju sa krajnjim korisnikom svaku rec. Biti vrlo detaljno, jer svi dodatni programi su otkrivena je u ovom dokumentu, što vam daje mogućnost da biste poništili ih. Ne ostavljajte vaš računar sigurnost da priliku i ne dozvoli da se kuju u sumnjivom softveru.

Jednom kada aplikacija situates sama u svom sistemu, počeće da ne primeti mnoge sumnjive i nepozvane funkcije. Prvo, ako niste instalirali aplikaciju sebe, to je moguće da ćete naći traku sa alatkama strašno nerviralo i ometa. Pored toga, ti će verovatno biti predstavljen sa raznim reklamama kroz sve prozore koje ste otvorili. Takođe biste trebali znati činjenicu da je ovaj softver prati vaše ponašanje na mreži i da zapisuje podatke. Za većinu korisnika, ove funkcije su više nego dovoljno da odmah počnu uklanjanje DonwloadManagerTool Toolbar.

Međutim, ti verovatno primetile da drugi glavni razlog da ne veruje ovaj softver. U slučaju da niste uspeli da biste poništili izbor u poljima za koja informiše o ovim neobrađene promene, matične stranice i podrazumevani alatka za pretragu biće promenjeno u Ask.com sasvim neočekivano. Dok je Ask.com je legitimna Web lokacija, to predstavlja vam sponzorirani rezultate i samim tim Savetujemo da izbrišete DonwloadManagerTool Toolbar i oporavak vaše prethodne postavke.

Kako ukloniti DonwloadManagerTool Toolbar?

Ako posle čitanja ovog izveštaja odlučite da eliminiše DonwloadManagerTool Toolbar, te će biti drago da zna da smo spremni detaljna uputstva koja će te pronaći ispod. Prati ih pažljivo i moći ćete da se otarasi DonwloadManagerTool Toolbar. Ako želite da profesionalcima da se pobrinuti za sve, trebalo zaposliti ugledni antispajver. Koristiti samo u legitimne i najnovije kompjuterske sigurnosni softver za brisanje DonwloadManagerTool Toolbar iz sistema.

Eliminisanje DonwloadManagerTool Toolbar

Operativni sistem Windows XP

 • Otvaranje „Start“ meniju i dođite do kontrolne table.
 • Idite na Dodaj ili ukloni programe i brisanje DonwloadManagerTool Toolbar.

Operativni sistem Windows Vista i Windows 7

 • Kliknite na dugme „Start“ na traci zadataka i izabrati kontrolne table.
 • Izaberite Deinstaliraj program da beremo nepoželjne softver.
 • Deinstalirajte DonwloadManagerTool Toolbar.

Windows 8

 • U donjem desnom uglu ekrana i pritisnite postavke.
 • Kliknite na kontrolnoj tabli i odaberite Deinstaliraj program.
 • Deinstalirajte DonwloadManagerTool Toolbar.

Obustavi DonwloadManagerTool Toolbar iz svoje pregledače

Internet Explorer

 • Pokrenite vaš pregledač i tapnite na tastere Alt + T.
 • Otvorite Internet opcije i na kartici „više opcija“.
 • Za poništavanje novinare i mark Izbriši lične postavke.
 • Kliknite na dugme „Reset“ još jednom.

Mozilla Firefox

 • Lansirajte Mozilla Firefox i pritisnite Alt + H.
 • Izaberite informacije o rešavanju problema.
 • Tapnite na dugme za poništavanje Firefox i sačekajte da se pojavi dijaloški okvir.
 • Ponovo kliknite na Reset Firefox.

Google Chrome

Оставите одговор