Uklanjanje Fix Pro

Antispyware palsu

Vodič na uklanjanje Fix Pro

Fix Pro je potencijalno neželjeni aplikacija (PUA) promovisan na efix.com, gde ga se reklamira kao „Popravka pobrkao sa rezervnih delova“. Prema njeni kreatori, softver će sprečiti da pada, očistiti neželjene datoteke, poboljšati vašu privatnost, povećati performanse, i tako dalje.

Nažalost, od trenutka kada ulazi u njihove kompjutere, korisnici shvatiti da aplikacija sigurno nije tako velika koliko moћe da izgleda u pocetku. To je identičan drugom nepoželjan program pod imenom Reimage što dodatno ukazuje da to ne mogu verovati. Ako imate ovo čistač u Vaš PC, odjednom prekine Fix Pro.

fix pro Uklanjanje Fix Pro

Download Removal Toolto remove Fix Pro

Sta Fix Pro radi?

Neki korisnici preuzmete softver iz svoje zvanične stranice. Međutim, drugi pronaći u njihovim računarima nakon što su instaliranje besplatno punjenje aplikacije iz nezvanični Web lokacije. Ovaj metod distribucije se zove ‘grupisanje’. Ako želite da se zaštitite od programa širi ovuda, ti treba da se navikni da prati svaki postupak instalacije demo. Odaberite opciju više opcija „ili“ Prilagođeno „i prati svaki korak čarobnjaka za instalaciju. Međutim, moraš znati i da moguće nabaviti ovaj program kada izaberete sumnjivo uzbunu koja tvrdi da Vaš PC ima problema sa brzinom. Možete naići na ova obaveštenja u nepouzdan stranice, što znači da morate biti vrlo oprezni u njima.

U trenutku ove aplikacije ulazi vaš sistem, to će početi da bombarduju te sa brojnim iskačuće prozore, vas ubediti da to može ubrzati Vaš PC. Najverovatnije će se poruke koji će izgledati ovako:

Warning!!! Your system registry contains errors. Registry errors found: 54We recommend removing errors by clicking on the Remove Now! button.

Ove poruke nabediti li da ako kupite punu verziju Fix Pro, иistaи znatno poboljšati performanse vašeg računara. Mnogi korisnici se žale da je softver se reklamira agresivno i da odluči da se otarasi Fix Pro.

Da prikazani iskačuće prozore lažljivče, kako god da ne govore celu istinu ni. Čak i ako иistaи stalno sva svoja obećanja i ispravlja sve greške u registratoru, to ne znači da su performanse računara će poboljšati na bilo koji način za zapažen. Zato jer ove stavke, koje je navodno će ukloniti softver, Ne ometaj performansi sistema na bilo koji značajan način. Nemojte pasti na trikove od ove PUA i brisanje Fix Pro.

Kako ukloniti Fix Pro?

Trebalo bi da je prilično jasno da softver je skoro beskoristan, i svakako ne vredi tvoj novac. Najbolja odluka bi za deinstalaciju Fix Pro sa vašeg računara. Da bismo to uradili, možete da pratite uputstva o tome kako da uklonite Fix Pro predstavio je ispod. Druga mogućnost je zaposliti neki ugledni kompjuter sigurnosni softver i pusti to izbrisati Fix Pro za tebe. Takva antispajver takođe bi zaštitili sistem nakon uklanjanja Fix Pro.

Eliminisanje Fix Pro

Operativni sistem Windows XP

  • Pristup „Start“ meniju i premestite na kontrolnoj tabli.
  • „Izaberite“ Dodaj ili ukloni programe i uklanjanje Fix Pro.

Windows 8

  • Tapnite na stavku Windows tipku + R i unesite kontrolne table.
  • Pritisnite OK i na Deinstaliraj program.
  • Pronalaženje i deinstalirati Fix Pro.

Operativni sistem Windows Vista i Windows 7

  • Kliknite na dugme Start i otvorite kontrolnu tablu.
  • Izaberite Deinstaliraj program i izbrišite Fix Pro.

Download Removal Toolto remove Fix Pro

Оставите одговор