Uklanjanje FreeRadioCast Toolbar

Antispyware palsu

Uputstva za uklanjanje FreeRadioCast Toolbar

FreeRadioCast Toolbar je aplikacija koja vam omogućava da slušate radio u svom pregledaču. Trake sa alatkama vam omogućava pristup mreži radio stanice, muzika potoci, podkast, spotova i više. Neki korisnici možda ćete otkriti da posebno korisna, međutim, to ne sme biti navedeno da proširenje pregledača je okarakterisana kao potencijalno neželjeni program.

Postoji nekoliko razloga za to. Program koji je sposoban da menja postavke pregledača i to dobija distribuirane dolazi sa drugim demo. Ako niste ugodno zbog toga, FreeRadioCast Toolbar bi trebalo da izbrišete sa računara. FreeRadioCast Toolbar  Uklanjanje FreeRadioCast Toolbar

Download Removal Toolto remove FreeRadioCast Toolbar

Kako radi FreeRadioCast Toolbar?

FreeRadioCast Toolbar sadrži takve dugmad za brzi pristup kao i slušaj Radio, spotova, muzike vesti i drugih. Ima i okvir za pretraživanje napaja Ask. To je bio gore pomenute da softver možete da izmenite postavke pregledača i zamenite matične stranice i podrazumevani pretraživač sa home.tb.ask.com i search.tb.ask.com. Međutim, takođe je važno da imate u vidu da ova izmena sa ugovorom. Možda to nisi primetio, ali tokom procesa instalacije ponudili su ti da biste dodali Ask.com kao matične stranice, nova kartica i dobavljača pretrage. Ako odbiješ da li nisu ove ponude, automatski su sprovedene promene. Iako je pitati za pretragu pouzdan alat, možda ne želite da to ostane u vašem pregledaču, kao što to pokazuje sponzorirani sadržaj u rezultatima pretrage. Ako je to slučaj, možete da eliminišete FreeRadioCast Toolbar zajedno sa Ask alatke za pretragu.

Drugi razlog zašto aplikacija se ponekad naziva potencijalno neželjen je jer se širi preko demo i shareware pakete. Program se može preuzeti iz svoju zvaničnu stranicu kao, međutim, to često dobija podeljeno sa drugim demo. Ako je to kako si došao do njega, proverite svoj PC za adver i druge beskorisne programe. Oni možda prouzrukuje nemire razne reklame, preusmerava, spori Internet padove i tako dalje.

Kako ukloniti FreeRadioCast Toolbar?

FreeRadioCast Toolbar možete deinstalirati sa računara, koristite uslužni program uklanjanja malver ili ti ja to ručno. Ako odlučite da sprovede sredstvo protiv malvera, moći ćete da ne biste prekinuli FreeRadioCast Toolbar i drugih prijetnji samo takođe se uverite da vaš sistem ostaje zaštićeni u budućnosti. Ako, s druge strane, odlučite da želite da izbrišete FreeRadioCast Toolbar ručno, možete da koristite uputstva ispod.

Uklanjanje FreeRadioCast Toolbar

Deinstalirajte FreeRadioCast Toolbar:

Uklonite FreeRadioCast Toolbar sa Windows 8

  • Win + R → unos kontrolu → OK → Deinstaliranje je program → FreeRadioCast → deinstalacija

Izbrisati FreeRadioCast Toolbar iz operativnog sistema Windows 7 i Vista

  • Početi → Kontrolna tabla → Deinstaliranje je program → FreeRadioCast → deinstalacija

Obustavi FreeRadioCast Toolbar iz operativnog sistema Windows XP

  • Početi → Kontrolna tabla → Dodaj ili ukloni programe → FreeRadioCast → ukloni.

Vraćanje u prethodno stanje postavke pregledača:

Mozilla Firefox

  • ALT + H → za rešavanje problema informacije → Refresh Firefox → Refresh Firefox

Google Chrome

  • Chrome meni → postavke → Prikaži napredne postavke → Poništi postavke → poništi

Internet Explorer

  • ALT + T → Internet opcije → napredne kartica → poništi → Izbriši lične postavke → poništi

Download Removal Toolto remove FreeRadioCast Toolbar

Оставите одговор