Uklanjanje Online Video Promoter

Antispyware palsu

Vodič na uklanjanje Online Video Promoter

Online Video Promoter, poznat kao Media Player ili WinPL.exe, je potencijalno neželjeni aplikacija koja je objavio eLink industriji, Inc. Softver se distribuiљe uz pomoć lažne reklame i nepouzdan instalateri. Takođe može biti ponuđena da preuzmete program nakon što kliknete na oštećenu video link.

Nakon instalacije, takozvani player skladišti se u fascikli %APPDATA%TWV. To izaziva razne neželjene uznemiravanja, i zato ti treba da ne gubis vreme na njemu i izbrisati Online Video Promoter iz sistema bez oklevanja.

Online Video Promoter removal Uklanjanje Online Video Promoter

Download Removal Toolto remove Online Video Promoter

Kako radi Online Video Promoter?

Online Video Promoter funkcije na sličan način da Online oglas skenera. Jednom kada to bude instaliran, dodaje procesa koji se zove WinPL.exe u tvoj menadžer za zadatke. Već je bio pomenute, aplikacija može izazvati razne prekide. Na primer, softver može da izvrši video prikaze bez vaše dozvole. To usporava brzinu Internet veze i sistema. Program konstantno se povezuje sa funwithvids.com, koji je kako njegovi pronalazači profitirati. To mu je glavna svrha i neće biti korisno za vas na bilo koji način. Ti da ostanemo beskorisne programe na PC-ju, zato Predlažemo da se prekida Online Video Promoter.

Štaviše, aplikacija je poznato da putuju u paketu sa drugim demo. To je vrlo verovatno da je taj Online Video Promoter nije jedini neželjeni program u vašem sistemu. Potencijalno neželjeni programi možda neće biti zlonamerni sebe, ali mogu vam otkriti da nesigurnih sadržaja na mreži koja te dovodi do malver skrivanje lokacije. Mogao da zarazi računar ili postaju žrtve neke druge virtualne prevara. Ako želite da se uverite da nikad ne dozvolite neželjenih aplikacija za pristup svoj PC, te mora biti senzibilan, svaki put kada instalirate demo. Neželjeni programi obično predstavljeni kao dodatne ponude. Morate da odbijete ove ponude, ako želite da zadržite vaš računar infekciju.

Kako ukloniti Online Video Promoter?

Online Video Promoter iz sistema možete da izbrišete ručno ili automatski. Od kada postoji jaka mogućnost da imate dodatnih neželjenih programa na Računaru, predlažemo da odete sa automatsko uklanjanje. Preuzmite i instalirajte alatku protiv malvera. Koristite ga da biste izvršili skeniranje sistema, a to će otkriti sve aplikacije koje se mora ukloniti sa vašeg računara. Onda moći da eliminiše Online Video Promoter i drugih prijetnji sa računara. Štaviše, uslužni program će takođe da zaštiti vaš sistem od druge online opasnosti. Alternativno, možete pokušati da biste prekinuli Online Video Promoter koristeći uputstva za ručno uklanjanje predstavljen ispod.

Ručno uklanjanje Online Video Promoter

Deinstalirajte Online Video Promoter iz Windows 8

  • Pretražite → kontrolni Panel → Deinstalacija je program → Online Video Promoter → deinstalacija

Brisanje Online Video Promoter iz operativnog sistema Windows 7 i Vista

  • Početi → Kontrolna tabla → Deinstaliraj Deinstaliranje je program → Online Video Promoter →

Izbrisati Online Video Promoter iz operativnog sistema Windows XP

  • Uklonite Start → Kontrolna tabla → Dodaj ili ukloni programe → Online Video Promoter →

Download Removal Toolto remove Online Video Promoter

Оставите одговор