Uklanjanje PCTuner

Некатегоризовано

Iako PCTuner predlaže da može da optimizujete operacijskog sustava i jačanje njene operativne brzine, uveravamo vas da ovaj program je potpuno beskoristan. Analitičari nam malver identifikuje PCTuner kao potencijalno neželjeni program nekoliko različitih razloga, i svoju beskorisnost je prvi od njih. Ako mislite da je ovaj program će vam ponuditi blagotvorno usluge, vi ste potpuno u pravu. Umesto da rade kako to obećava, to će ugroziti tvoj virtuelni bezbednosti. Ako to ne želite vidjeti, morate izbrisati PCTuner operativni sistem što pre. Nastavite da čitate nam izveštaj da biste saznali više o rizicima, verovatno ćete naići na ako ne uklonite ovo MLADUNČE.

PCTuner Uklanjanje PCTuner Download Removal Toolto remove PCTuner

Naš istraživački tim nije pronašao je zvanična prezentacija koja predstavlja PCTuner. Dakle, kako da instaliram ovo MLADUNČE na računar? Većina korisnika stiče ovog programa upakovane sa drugim programima. Takođe je moguće da će biti uveden u ovaj program preko blokatora i reklamni natpisi oglasi predstavljen adver. Ako je to slučaj, morate da se uverite da izbrišete ovu adver kao. Naravno, to je verovatno će treba izbrisati još više nepouzdan programe ako vjerujete softverske pakete. Sve u svemu, kako god prijetnje ušla je vaš operativni sistem, potrebno je da pokrenete skenera za malver pronaci ako PCTuner je jedina opasnost koju zaslužuje uklanjanje. Nepotrebno je govoriti, ako skener otkriva druge pretnje, morate ih ukloniti.

PCTuner je vrlo sličan A1PCCleaner, jer kada instalirate oba od ovih programa predstaviti lažne skenere. Kad jednom PCTuner, bilo je „vrši ispitivanje“ operacijskog sustava, te uvereni da postoje mnoge registra grešaka koje je potrebno da uklonite. Nažalost, ovo MLADUNČE je beskorisno kada dođe do toga. Umesto uklanjanja i popravljanja grešaka, ova infekcija upoznaje broj koji je navodno morate zvati za dodatnu pomoć. 844-883-2489 i slične brojeva ne bi trebalo da se zvati jer pripadaju Spletkaroљi koji koji su na drugom kraju linije. Zlonamerni stranaka koristimo ovu prevaru da vas navedu da plaća novac za beskorisne usluge. Štaviše, svoj broj i druge informacije koje pružate mogla biti snimljena i koristi za druge prevare u budućnosti. Da li si sada spreman da ukloni PCTuner

Mi smo sigurni da želite izbrisati PCTuner nakon učenje kako zlonamernog ovaj program može biti. Imajte na umu da zavaraju skener izveštajima i porukama će iskočiti automatski dok ne uklonite PCTuner sa računara. Na sreću, program, koji je objavio Tuneup kompjuter, eto, nije teško za brisanje. Pratite nam vodič ispod da biste je izbrisali iz svoje Windows operativni sistem. Posle toga, važno je da instalirate legitimne sigurnost alat za uklanjanje preostalih pretnje i da se vrati u sigurnost svog operativnog sistema, tako da druge pretnje ne možete da unesete u budućnosti.

Brisanje PCTuner iz PC

Izbriši iz operativnog sistema Windows XP:

  1. Otvaranje “ Start “ menija i izaberite Kontrolna tabla.
  2. Dvaput kliknite na Dodaj ili ukloni programe.
  3. Uklonite PCTuner sa liste.

Brisanje iz operativnog sistema Windows Vista/Windows 7:

  1. Kliknite na logotip sustava Windows na traci zadataka.
  2. Otvorite Kontrolnu tablu i kliknite na Deinstaliranje programa.
  3. Kliknite desnim tasterom miša PCTuner i izdvajanje Deinstaliraj da biste ga uklonili.

Brisanje iz Windows 8/Windows 8.1:

  1. Kliknite na ikonu “ Pretraži “ na šarm baru
  2. Pronaći Deinstaliraj program i kliknite desnim tasterom miša PCTuner.
  3. Izaberite stavku Deinstaliraj da biste uklonili ovo MLADUNČE.

Nema sumnje da je PCTuner program za nepouzdan i pre se briše sa operativni sistem, tim bolje. Ako ste već telefonirali brojeve koje ste dobili od ovog Pap, imajte na umu da ćete možda dobiti zavaraju telefonske pozive. Ako ti takođe saopštile su druge privatne informacije, uverite se da sve radite da bi zaštitila od prevare. Ako ne možete ukloniti PCTuner na pravi način, instalirajte je autentičan malver odstranjivaи to uraditi za tebe.Download Removal Toolto remove PCTuner

Оставите одговор