Uklanjanje WhiteCoupon

Antispyware palsu

Vodič na uklanjanje WhiteCoupon

WhiteCoupon je ad-podržane aplikacije koja može nasumično Poređaj njeno ime. Softver može da se pojavi u listi instaliranih programa pod donekle drugo ime, tako da ne bi me iznenadilo da se to dogodi. WhiteCoupon se zasniva na JustPlugIt motor, što ga čini slična takve programe kao što su Smartones, LionSales, SaleMaker, WowCoupon, Deal4me i drugi.

Adver je obično koji uz pomoć IntallRex, Amonetize i Vittalia instalateri. Ovi instalateri se često pojavljuje na lokacije koje sadrže lažne preuzimanje dugmad za deljenje datoteka. To je važno da li se kloniti sumnjivih oglasa i stranice. Preporučujemo da se povrati WhiteCoupon odmah.

Download Removal Toolto remove WhiteCoupon

Kako radi WhiteCoupon?

Aplikacija podržava ad pokreće te poplave sa raznim reklamama, čim postane pristup Računaru. Softver prikazuje reklame, skočne prozore, hiperveze i druge komercijalne podatke bez obzira na stranicu koju ste posetili. Vidite oglase na svim omiljenih Web lokacija. To je važno, međutim, da vas imajte na umu da su ove oglase možda nesiguran. Adver ne odobrava sadržaj uvodi, tako da lako mogu biti lažne. Ako ne želite da postaju žrtve nekakva prevara virtualni, ti treba da kloni se sve oglase predstavila WhiteCoupon.

Kao to je već pomenuto, WhiteCoupon se distribuiraju putem demo i shareware pakete. Ako preuzmete softver iz nepouzdanog lokacije, morate da se uverite se da ste stekli dodatnih nepotrebnih programa zajedno sa njim. Ti bi trebalo da odaberete naprednu instalaciju režim i Poništi izbor svih nepoznatih programa. WhiteCoupon putuje sa takvim potencijalno neželjenim aplikacijama kao EZDownloader, Mystartsearch.com, Websearch.searchfix.com i drugi. To je vrlo moguće da imate neku od ovih programa na Računaru. Predlažemo da izbrišete WhiteCoupon i dodatne neželjene aplikacije bez oklevanja.

Kako ukloniti WhiteCoupon sa mojim PC?

Postoje dve opcije koje možete odabrati kada je u pitanju uklanjanje WhiteCoupon. Ne možete izbrisati ručno ili automatski. Ako odaberete ručno uklanjanje, morate deinstalirati WhiteCoupon putem kontrolne table. Program za deinstalaciju treba ukloniti sa Internet Explorer, ali moraćete da eliminiše WhiteCoupon od Mozilla Firefox i Google Chrome sebe. Uputstva ispod mogu da ti pomognem sa ovim zadacima. Ako, s druge strane, ti odluci da ode sa automatsko uklanjanje, morate da preuzmete alatku za antimalver i njegovo sprovođenje. Kada to uradite, to će skenirati Vaš PC, otkriti sve potencijalne pretnje i automatski izbrisati WhiteCoupon. To će takođe uverite se da računar ostaje zaštićene dokle god ti bude instaliran.

Ručno uklanjanje WhiteCoupon

1. deinstalirajte WhiteCoupon iz operativnog sistema Windows:

Windows 8, 7 & Vista

  • U redu → → Win + R → unosa „kontrola“ Deinstaliraj u programu → WhiteCoupon → deinstalacija

Operativni sistem Windows XP

  • Uklonite Start → Kontrolna tabla → Dodaj ili ukloni programe → WhiteCoupon →

2. brisanje WhiteCoupon iz proširenja:

Mozilla Firefox

  • Meni → dodacima → proširenja → WhiteCoupon → ukloni

Google Chrome

  • Meni → uklonite više alatke → proširenja → WhiteCoupon → smeće konzervu ikonu →

Download Removal Toolto remove WhiteCoupon

Оставите одговор