Uklonimo Browser Hero

Antispyware palsu

Vodič na Browser Hero smenu

Browser Hero je zahtev za oglašavanje podržala razvili intrigantna Apps. I tvorci ove pretraživača produženje u svoj zvanični stranica browser-hero.com tvrde da „Browser Hero pazi leđa dok ti samo razgledamo, upozorivši ti kada je strana sadrži virus ili nekim drugim zlonamernim softverom“.

Na žalost, u adware nije u stanju da održi svoja obećanja i korisnici su obično ostavio razočarani svoje usluge. Umesto obećana zaštita, program će predstavljati mene sa komercijalnim reklame i popups u Internet Explorer i Mozila Firefox dok je najnoviju verziju Google Chrome blokira to. Mi smo snažno preporučila da obrišem Browser Hero.

browser hero Uklonimo Browser Hero

Download Removal Toolto remove Browser Hero

Šta Browser Hero rade

Korisnika koji su se suočili sa cena konja, cena Hipo ili ProShopper viruseve će odmah je primetio da taj Browser Hero je identična ih. Čim stupi tvoj kompjuter, je adware će početi posle tvoje internet aktivnosti. Snima tvoj geografskog položaja, IP adresu, gledao istorije, potraga sastavljale i tako dalje. Sve prikupljene informacije će biti iskorišćen za personalizacije oglasa. Zapamtite da za svakog kliknite na pod okriljem veza, provalnik zarađuje prihoda i samim tim, to čini sve što je da se oglasi atraktivniji. Međutim, trebalo bi da znate da je adware deli prikupljene informacije sa nepoznati trećoj strani. Ne bi bilo mudro da tolerisati takve van kontrole širenje vaše podatke. Odmah prekine Browser Hero.

Istina je, studija trećoj strani je glavni razlog zašto bi trebalo da razmotri uklanjanje odmah Browser Hero. S obzirom da je adware nije odgovoran za sadržaj reklame ili stranice do koje ti će biti upućen, to ne proverim svoje vlasnike. Takva nemaran politiku da li čini zahteva za reklamu je podržao jedan dobar da sajber varalice. Postoji velika mogućnost da to na najmanje neki izneseno oglasa će ti direktno da zlonamerne stranica gde li će verovatno se zarazilo sa zlonamernim softverima. Bolje brinuti o tvoj PC i uklonimo Browser Hero, pre nego što tvoj sistem popuni virusa, Troja, i drugi.

Kao i svaki drugi adware tamo, Browser Hero najverovatnije ušao u tvoj sistem u svežanj love freeware. Često koristite nezvanični stranice da steknu slobodnog softvera optužbu, pobrini se da posvete više pažnje instalaciju čarobnjak u budućnosti. Prate svaki korak tog procesa, i kad si primetio dodatnih programe, deselect ih.

Kako da uklonimo Browser Hero?

Mogu da biram između dve opcije za uklanjanje ćesto se koriste Browser Hero. Ako wan dozvoliti profesionalaca obrišete Browser Hero, trebalo bi da zaposlili ste ugledna računalnih bezbednosti. Isti instrument takođe će ostati u tvoj kompjuter da zaštite od drugih pretnji posle uklanjanje Browser Hero. Druga opcija je da Pratite instrukcije o tome kako da se rešiš Browser Hero predstavio je ispod. Ni jedan način ne odloži i čistim tvoje PC odmah.

Izbriše Browser Hero

Prozori 8

  • TAP prozore ključ + X i otvori kontrolnu.
  • Kliknite Uninstall program za.
  • Biram nepoverljivi zahtev i Klik Uninstall.

Windows 7 i Vista

  • Ima pristup početnog menija a i izabrao kontrolnu.
  • TAP Uninstall program i izabere neželjenu program.
  • Kliknite Uninstall da obrišem Browser Hero.

Windows XP

  • Otvori početnog menija i izvrši pritisak na kontrolnu.
  • Biram dodati ili ukloni programe.
  • Izaberu i uninstall Browser Hero.

Download Removal Toolto remove Browser Hero

Оставите одговор