Uklonimo ConvertAnyFile Toolbar

Antispyware palsu

Instrukcije u ConvertAnyFile Toolbar mina

ConvertAnyFile Toolbar je slobodan pretraživača plugin koja je trebalo da dozvoli da se preobrate vaše podatke brzo i lako. Na svoju zvaničnu strana, rečeno je da je program radi sa PDF, DOCO, PRAVI, ODT, TXT, PPT, JPG i druge vrste dosijea.

To bi trebalo da mu se takođe omogućilo da se preobrate merenja kao funti da kilograma, stopa da metara i tako dalje. U toolbar radi na sve prozore sistema i browsers. Napaja se Ask.com. Ako ti ne nađeš softver pomaže više, ti bi trebalo da obrišete ConvertAnyFile Toolbar.

ConvertAnyFile Toolbar Uklonimo ConvertAnyFile Toolbar

Download Removal Toolto remove ConvertAnyFile Toolbar

Kako ConvertAnyFile Toolbar radi

ConvertAnyFile Toolbar je osnovala Mindspark interaktivne mreže, Inc. koji radi na sličan način da druge programe kompanije. U toolbar sadrži tako brz pristup dugmad kao preobrate dosijea, merenja pretvarac i drugih. To je takođe predstavljena ti Ask potragu kutiju sa. Pored toga, ako si uradio ne un-ček dodatnih ponudu tokom postavljanje zahtev, tvoja prva strana i neizvršenje novčanih obaveza pretraživač su takođe zamenjene Ask.com. Internet pretraživač pruža pod okriljem sadržaju. Neke reklame može pojaviti korisno, zato što one se zasnivaju na tvoje browsing preferencije. Međutim, mi ne preporučujem prebacuju kanal na njih.

Ako ti doživljavaš druge simptome kao kao prekomerne količine komercijalni oglase, stalnim redirects, pretraživača podešavanja modifikacija, Internet sporo padove i tako dalje, ti treba da proveri tvoj kompjuter za druge neželjenu zahteva za. Ako ste ugradili toolbar zajedno sa freeware, je više nego verovatno da imaš više od jedne neželjenu program na tvoj PC. Potencijalno neželjenu zahtevi nisu od koristi na bilo koji način. Njihov glavni cilj je da pridobije internet saobraćaja. To je kako njihova građevinarima ostvariti profit. Ako misliš da imaš neželjenu softver na svom kompjuteru, ti bi trebalo da ukloni ConvertAnyFile Toolbar uz to.

Kako da uklonimo ConvertAnyFile Toolbar?

Možeš se osloboditi od ConvertAnyFile Toolbar ručno ili automatski. Ako se odlučite ručno mina, morate uninstall u toolbar sa tvog kompjutera i vaditi iz produženja. Ako takođe žele da se vratim da koristim tvoj alat redovne potragu, ti bi trebalo da resetujem tvoj browsers. Prema drugoj opciji ti eliminirati ConvertAnyFile Toolbar i drugim neželjenu zahteva iz tvoj sistem koristeći sredstvo za čišćenje mina zlonamernim softverima. Anti-zlonamernim softverima će optičkom tvoj PC, otkriti sva pitanja i očisti tvoj kompjuter. To neće samo ukloniti ConvertAnyFile Toolbar i drugim neželjenu programe, ali takođe će štititi vaše PC iz slične pretnje možda suočavaju na internetu sa.

ConvertAnyFile Toolbar smenu

Uninstall ConvertAnyFile Toolbar

Prozori 8, Windows 7 i Vista

 • → Pobeda + R ukucati → kontrola OK → Uninstall program
 • Biram ConvertAnyFile i Klik Uninstall

Windows XP

 • Počni → kontrolnu → Add ili ukloni programe
 • Čim je ConvertAnyFile Toolbar

Eliminisala ConvertAnyFile Toolbar iz browsers

Mozila Firefox

 • Meni → Add-ons → produženja
 • Biram ConvertAnyFile i kliknite da ukloni

Google Chrome

 • Meni → više alata produženja →
 • Čim je ConvertAnyFile Toolbar

Reset pretraživača podešavanja (ako je potrebno)

Internet Explorer

 • → → Internet opcija Olimpijade u opremu za crtanje ikona napredne račun → Reset
 • Proveri obrišete lični podešavanja i kliknite povratak

Mozila Firefox

 • Meni → znak pitanja → Firefox pomoć → Refresh Firefox
 • Biram Refresh Firefox i kliknite finiš

Google Chrome

 • Google Chrome meni → podešavanja → pokazati napredne podešavanja
 • Izaberu prilikama povratak i kliknite povratak

Download Removal Toolto remove ConvertAnyFile Toolbar

Оставите одговор