Uklonimo Disk Optimizer Pro

Antispyware palsu

Napojnice na Disk Optimizer Pro smenu

Mi smo identifikuje Disk Optimizer Pro kao potencijalno neželjenu program, zato što nudi usluge koje su neadekvatno vrednosti, i zato što je teško da obrišem od kompjutera. Većina korisnika uninstall nepoželjna program misleći da je to što će pomoći da ih vaditi iz svojih operativnog sistema.

Ti će ne obrišem Disk Optimizer Pro uspešno osim ako ti je uklonila sve smeće dokumenta koja su povezana na ovo MLADUNČE. Da li znaš kako da otkrije smeće dosijea i kako da ih ukloni Znaš li šta se može desiti ako te nisu odstranili Disk Optimizer Pro? Ova pitanja su odgovorio u našem izveštaju.

Disk Optimizer Pro 1 Uklonimo Disk Optimizer Pro

Disk Optimizer Pro zvanično je objavio Xportsoft tehnologije i prozori Korisnici mogu da ga preuzimaju iz diskoptimizerpro.com. Međutim, naš zlonamernim softverima istraživači su otkrili da potencijalno neželjenu program može biti postavljen pridodati treće softver. Na primer, Disk Optimizer Pro može doći bundled sa novosti od PC Optimizer. Naravno, to znači da treba da pregledaju sve programe povezanih sa Disk Optimizer Pro. Ako te otkriju da su ovi programi nepouzdan ili zlonamerne, ti bi trebalo da obrišete ih bez daljeg odlaganja. Sada, treba da shvatim da ako ti treba da uklonimo Disk Optimizer Pro sama. Ako ti razumeš da plaća $79.99 za usluge disk defragmenter je smešno, moraš da obrišem ovo MLADUNČE odmah. Ovaj program će vam neće obezbediti bilo korisno usluge, tako da nema smisla u zadržala je poklon.

Iako Disk Optimizer Pro da bombarduju lokacije si sa upozorenjima, nego ističe da svoj hard disk treba optimization, ti bi trebalo da obrišete ovo MLADUNČE iz tvoje PC bez bilo kakve oklevanja. Kao što sam već pomenuo, ovaj program ostavlja smeće dosijei iza, što znači da je glasanje je malo komplikovanije. Nakon što si uklonimo Disk Optimizer Pro koristeći vodič ispod toga, treba da nađemo i obrišete preostali fajlove; u suprotnom, nepoželjna aktivnosti mogao i dalje. Zapošljavati automatsko zlonamernim softverima uklanjanje softver da obrišem Disk Optimizer Pro iz tvoje PC, ako ti ne možeš riješiti ovaj potencijalno neželjenu program sebe.

Ukloni Disk Optimizer Pro iz personalnih Računara

Izbriše iz Windows XP:

  • Otvori početnog menija od na Taskbar i kliknite kontrolnu.
  • Double-Click dodati ili ukloni programima.
  • Uninstall Disk Optimizer Pro iz tvoje operativni sistem Windows.

Izbriše iz prozore Vista/Windows 7:

  • Kliknite logo prozore na Taskbar da otvori početnog menija.
  • Kliknite kontrolnu ploču i preseliti u Uninstall program za.
  • Right-Click program koji vas žele da uklone i Klik Uninstall.

Izbriše iz prozore 8/prozora 8.1:

  • Otvori šarm bara, kliknite potragu, i naći kontrolnu.
  • U meni kontrolnu izabrati Uninstall program za.
  • Right-Click zahtev odabrali su da se ukloni i izabere Uninstall.

Download Removal Toolto remove Disk Optimizer Pro

Оставите одговор