Uklonimo dwm.exe

Antispyware palsu

Instrukcije na uklanjanje dwm.exe (obrišete dwm.exe)

dwm.exe je legitimno prozore fajl. To je takođe poznat kao menadžer prozor računaru i nalazi se u C:WindowsSystem32 mapi. Može se naći u executable u Windows 7, Vista prozore i drugih prozore operativnih sistema. Veličina je obično oko 50MB. Taj proces je deo graphical pristup iz daljine korisnik sučelje i odgovorna za takve graphical efekti kao način prozore, Aero, uživo taskbar thumbnails, Flip3D switcher i drugih.

U procesu ne koristi se puno mogućnosti sistem i ako je to pravi fajl, ti ne bi trebalo da bilo kakvih problema sa tim. Međutim, zlonamerne dosijei može da ima razna imena. Ako štetnih fajl zvao dwm.exe ušao je tvoj sistem i je tvoj PC nanosimo zlo, ti bi trebalo da ukloni dwm.exe bez odlaganja.

dwm.exe  Uklonimo dwm.exe

Kako dwm.exe radi

Postoji nekoliko simptoma koje treba da znaš o ako želiš da se utvrdi da ako dwm.exe, koji je na vaš sistem je legitimna ili ne. Prvo, ako nađeš executable fajl nigde osim C:WindowsSystem32 fascikla onda već imate razloga da bude zabrinuta. Takođe, ako otvori menadžer tvog prozora i vidiš da taj dwm.exe koristi se zabavno sistem resursa, može biti siguran da nešto nije u redu.

Virus koji je prerušen legitimne fajl pripada Trojanska porodice. To možemo dodati registar ulascima kako bi se sprečilo prozore Firewall ili prijavu protiv virusa iz može sprečiti. To je često slučaj da kompjuter korisnik nije ni primetio dosje o njegovu PC ili kako je stekao na prvom mestu. Zlonamerne dokument mogao imati ušao u tvoj kompjuter uz pomoć spam mail dodatke, lažne oglase, iskvarili veze, softver naramaka i tako dalje. To može da uzrokuje ozbiljnu štetu na vaš sistem. Ti možda iskusili sporo downs i nesreća, neki programi mogao bi da postane neodgovarajući, pretraživača podešavanja i tako dalje mogu dobiti modifikovao. Infekcija je takođe ima sposobnost da ukrade vaš lični podaci. Pre si se rešiš dwm.exe, bolje.

Kako da uklonimo dwm.exe?

S obzirom da se bave zlonamerne pretnja, treba da eliminiše dwm.exe odmah. Da li da će morati da koriste moćnih anti-nekim drugim zlonamernim softverom komunalne. Ručno dwm.exe uklanjanje nije preporučljivo kao što je executable nije samo element koji treba da se rešiš. Kako bi se obrišu dwm.exe i drugim zlonamerne dosijei potpuno, ćeš morati da sprovede sredstvo za čišćenje mina zlonamernim softverima. Skinuti Elektroprivreda Srbije i neka optičkom tvoj sistem. Jednom kada detektuje paraziti, to će ukloniti dwm.exe jednom za svagda. Ne morate brinuti o sličnim pitanjima u budućnosti i anti-zlonamernim softverima će se štititi vaše PC iz raznih onlajn opasnosti.

Uninstall dwm.exe

Download Removal Toolto remove dwm.exe

Оставите одговор