Uklonimo GU Player

Antispyware palsu

Napojnice na GU Player smenu

GU Player je medija plejeru unapređen u guplayer.com. Na igrač ima za cilj da se otvori FLV, MP44, AVI, MKV i na druge vrste medija fajlove stotine. Iako je igrač funkcioniše, naš zlonamernim softverima istraživači su otkrili da je njegov glavni cilj je da širim treće programe.

To je nedavno otkrivene da DownloadMR je primarni treće distributer o sumnjivim MLADUNCEM, koja se zalaže za potencijalno neželjenu program. Ovaj distributer može vas upoznati sa nepouzdan podržao naše ere programa (adware), kao i druge PUPs. Iako svih tih programa zahteva uklanjanje, sada želimo da se usredsredi kako da obrišete GU Player.

GU Player  Uklonimo GU Player

Download Removal Toolto remove GU Player

Nema sumnje da GU Player ne rade, kao igrač redovne medija, jer ovo nije namera svoje kreatora Bechiro S.L. Veza ovaj zahtev je Bagi i, u nekim slučajevima, neodgovarajući, koja nas navode da verujemo da nije ništa, ali prerušavanje koristi da se provuku zlonamernim softverima na tvoj PC. Kada si inicirati postavljanje ovo MLADUNČE, ti će biti predstavljen sa gomilu ponude da postave nepoznata programe. Neki od njih može da ponudi zlonamernim softverima usluga, a drugi možda obećati da pomogneš sa internet u kupovinu. Na žalost, to je verovatno da će morati da uklonimo GU Player, uključujući ZoomIt, PriceLess, TheBestDeals i PepperZip, tako da je najbolje što možeš da uradiš je da nisu mogli da ih instaliraju na prvom mestu. Neki korisnici su vrlo neoprezan sa svojim Antwonu, i čini se da ugrade bez dozvole nepoželjna programe. Svaki slučaj, ti treba da se uklone GU Player i ukloni nepoznata programi ugradili sa tim.

Čudna stvar zbog uklanjanja GU Player da li je to kada uninstalling program, ti bi mogao biti ponuđeno da instalira drugi programi. Kao što znaš, GU Player je verovatno neće biti povezana sa pouzdanim programe, zato ne treba očekivati da ti će biti ponuđena o postavljanju korisno zahteva za. Da li si postavljanje ili uninstalling softver, treba da izaberu običaj/naprednom opcije da se uverim da nije neželjenu programa slither u. Ako ih ugrade nakon što si uklonimo GU Player, će onda treba da brineš o njihovo uklanjanje.

Čim je GU Player

Ukloni GU Player sa Windows XP

  • Pomeriti levo je Taskbar i kliknite pritiskaju dugme za pristup početnog menija.
  • Izaberu kontrolnu ploču i double-click Add ili ukloni programima.
  • Idem da promene ili ukloni programe, kliknite nepoželjna program, i izabere da ukloni.

Uninstall GU Player iz prozora Vista ili Windows 7

  • Pomeriti levo je Taskbar i kliknite prozore dugme da otvori početnog menija.
  • Otvori kontrolnu ploču, kliknite Uninstall program, i naći nepoželjna zahtev za.
  • Right-Click program želite da se uklone iz tvoje PC i izabere Uninstall.

Eliminisala GU Player iz prozora 8 ili prozora 8.1

  • Pokrenuti BEKSTVU (istovremeno tap pobeda + R) i uđe u kontrolnu.
  • U meni kontrolnu izabrati Uninstall program za.
  • Right-Click zahtev da uklone iz tvoje PC i izabere Uninstall.

Download Removal Toolto remove GU Player

Оставите одговор