Uklonimo LightsOff

Antispyware palsu

Napojnice na LightsOff smenu

Razvili Uteha LLC Apps, LightsOff je oglašavanja podržalo zahtev koji je promovisao kao softver koji će „ugođaj na tvoju omiljenu video internet strane!“. To je trebalo da ti obezbedi mogućnost da se pogorša tvoj ekrana kad gledaš video snimak na internet. Prema njeni kreatori, takva mogućnost snažno Unaprediće ti video gledajući.

Međutim, pre nego što ste je stavili ovaj softver, Savetujemo da čitao posle teksta da saznaju više o ovoj sredstvo. To je posebno važno, ako neočekivano našli ovu adware u tvoj kompjuter i ne sećam ga skidanje. To je vrlo verovatno da posle toga, ti doneti odluku da se rešiš LightsOff.

lights off removal Uklonimo LightsOff

Download Removal Toolto remove LightsOff

Šta LightsOff rade

Iako mogu da steknu LightsOff iz turnLightsOff.com svoju zvaničnu internet stranu, korisnici obično ga naći u svojim sistemima posle freeware instalacijama. To znači da je program distribuirane koristeći varljiva marketinških metoda nazvao ‘bundling’. U osnovi, na adware dostigne tvoj kompjuter u slobodnog softvera naramaka. Korisnici retko primetio tih dodatnih zahteva, zato što je skoro niko ne sledi instalaciju procedura. Ako si jedan od korisnika koji su konstantno izabrali brzo ili Typical opcija, ti bi trebalo da menjaš svoje navike. Izaberu naprednom ili običaj instalacija i pročitao sporazum registarske softvera. Kada ste primetili kutije sa nepoželjna softver, deselect ih koji prebacuju kanal dugme ‘Pad’.

Ako je adware već uspeo da se ušunja u tvoj sistem, znači to sada si prisiljen da vidimo brojne kupona, pop-ups, transparente, interstitial oglase, i tako dalje. Dok je većina korisnika naći reklame iritirajuc i početi da traži načine da prekine LightsOff odmah, preporučujemo da uradim to, čak i ako misliš da je adverts su korisne. Glavni problem koja je povezana sa ovom adware je sumnjivo treći stranke koje posedujem oglasa. S obzirom da softver predsedavajući nikakvu odgovornost zbog izneseno oglase, to ne proverim trećim stranama ni. Svaki put kad jedna od su dale oglase Klikni, rizikuješ zaražen sa nekim drugim zlonamernim softverom u internet stranu koja može da kontroliše sajber kriminalci. Pored toga, program prati tvoj internet aktivnosti i prodaje ove podatke isti nepoverljivi stranke. Neće tolerisati takve sumnjivo zahtev u tvoj sistem i eliminiše LightsOff u isto vreme.

Kako da uklonimo LightsOff?

Ako posle čitanja ovom tekstu odlučite da obavljaju je uklanjanje odmah LightsOff, možeš izabrati između dve opcije. Ako želiš da izbriše LightsOff koju sebi, prati smernice pripremila naših istraživača. Međutim, ti možeš takođe može uninstall LightsOff uz pomoć bezbednosti softvera legitimno i pouzdan kompjutera. Instaliraju autentični protiv spyware i pustiti da se uhvati u koštac sa ovim problemom za tebe.

Čim je LightsOff

Windows XP

  • TAP pritiskaju dugme koje ćete naći na u Taskbar.
  • U izneseno meni, biraju kontrolnu ploču i double-click Add ili ukloni programima.
  • Otvori promene ili ukloni programe i ukloni sumnjivo zahtev za.

Prozori 8

  • Right-Click na ekranu Metro UI i izvrši pritisak na sve apps da otvori je meni.
  • Izaberi kontrolnu ploču i preseliti u Uninstall program za.
  • Right-Click nepoverljivi softver, i uninstall LightsOff.

Prozori Vista ili Windows 7

  • Kliknite logo prozore na na Taskbar i izabere kontrolnu.
  • Pristup Uninstall program i kliknite program ti želiš da eliminišeš.
  • TAP Uninstall i uklonimo LightsOff.

Download Removal Toolto remove LightsOff

Оставите одговор