Uklonimo LocalScavenger Toolbar

Antispyware palsu

Instrukcije u LocalScavenger Toolbar mina

LocalScavenger Toolbar je zahtev koji je predstavljen na internet strani localscavenger.com . To je opisao kao sredstvo koje će ti obezbediti pristup stotine Craiglist i Ebay oglase za posao, nameštaj, iznajmljivanje i više. To će takođe ti pomoći da otkriju lokalnih poslova i usluga u vašem području. Taj toolbar dolazi sa Ask.com sajt, novi račun i internet pretraživač, koji zameniti tvoj preferencije automatski, ako ne ih opasti tokom softver instalaciju.

Ako si skinuo sa toolbar iz svoj zvanični sajt, ti ne treba da bude previše zabrinut. Ako, međutim, ti sredili to zgrabio sa drugim freeware, ti možda iskusili raznih neželjenu simptome. Ovom tekstu obezbediće sa informacijama koje će vam pomoći da odlučite da li ili ne želiš da obrišem LocalScavenger Toolbar iz tvoje PC.

LocalScavenger Toolbar Uklonimo LocalScavenger Toolbar

Download Removal Toolto remove LocalScavenger Toolbar

Kako LocalScavenger Toolbar radi

LocalScavenger Toolbar sadrži potragu kutiju napaja Ask i tako brz pristup dugmad kao Craiglist, lokalne novine, lokalni dogovore, naći lokalne događaja i drugi. Ako ste ga skinuo iz zvaničnog strana i su pristali na izmene prilikama, tvoj sajt i neizvršenje novčanih obaveza potragu provajder sada treba da home.tb.ask.com i search.tb.ask.com. Sve je u redu sa ovom pretraživač, međutim, to će predstavljati mene sa pod okriljem reklame i veze. Ti kliknite na njih tvoj rizik. Program možda takođe prati kolače i snimi tvoju browsing navike.

Ako, sa druge strane, zaglavili bi ste sa je toolbar kada ste bili postavljanje neke druge softver, možda imaš više od jedne neželjenu zahtev na tvoj PC. Ako je to slučaj, vas će primetiti da je drastično povećala količinu reklame vidiš u tvoj browsers. Ti možda takođe se preusmerena u sred tvoje onlajn surfovanje razloga. Pored toga, vaša veza i sistem brzina Internet biti pogođena kao. Ako ti doživljavaš bilo koje od ovih simptoma, ti trebalo da se usredsredi kako da uklonimo LocalScavenger Toolbar i drugih pretnji od tvoje PC.

Kako da ukloni LocalScavenger Toolbar?

Kako bi se obrišu LocalScavenger Toolbar i drugim neželjenu programa sa tvog kompjutera, možeš koristiti kao sredstvo za čišćenje mina zlonamernim softverima. Anti-zlonamernim softverima pomoći će te eliminisati sve infekcije iz sistema i neka bude u budućnosti sigurno. Pored toga, možeš da koriste za uklanjanje vodič ručno LocalScavenger Toolbar predstavio je ispod ovog teksta. Prva dva koraka će omogućiti da se rešiš LocalScavenger Toolbar, dok je poslednji korak koji je neophodan ako želiš da se eliminišu Ask potragu alat iz tvog browsers.

LocalScavenger Toolbar smenu

Korak 1: Uklonimo LocalScavenger Toolbar iz prozora

Prozori 8, Windows 7 i prozori Vista

 • → Pobeda + R ukucati → kontrola OK → Uninstall program
 • Biram LocalScavenger i Klik Uninstall

Windows XP

 • Počni → kontrolnu → Add ili ukloni programe
 • Izabrati LocalScavenger i kliknite da ukloni

Korak 2: Izbrisati LocalScavenger Toolbar iz produženja

Mozila Firefox

 • meni → Firefox Add-ons → produženja
 • Biram LocalScavenger i kliknite da ukloni

Google Chrome

 • Chrome meni → više alata produženja →
 • Uninstall LocalScavenger

Korak 3: Ponovno uspostavljanje vaša podešavanja pretraživača (ako je potrebno)

Reset Internet Explorer

 • → alt + T → Internet opcija napredne račun → Reset
 • Proveri obrišete lični podešavanja kutiju
 • Kliknite povratak i onda zatvori

Reset Mozila Firefox

 • Alt + H → Troubleshooting informacije → Refresh Firefox
 • Kliknite potvrđuje Firefox da je Refresh i kliknite finiš

Reset Google Chrome

 • Alt + F → podešavanja → šou napredne podešavanja
 • Izabrati povratak podešavanja i kliknite povratak

Download Removal Toolto remove LocalScavenger Toolbar

Оставите одговор