Uklonimo Los Pollos Hermanos

Antispyware palsu

Vodič na Los Pollos Hermanos smenu

Los Pollos Hermanos, takođe poznat kao Trojan.Cryptolocker.S, je Crypto ransomware, koji je usmeren je na australijske korisnika. Ove zaraze koristi poznati Televizijskoj emisiji „Prekid loše“ tema u izneseno otkup zahtev.

U nekim drugim zlonamernim softverom ulazi u kompjuter, a encrypts fajlove. Posle toga, korisnici su dodelila je poruku u kojoj je odmetnuti zahteva isplata za na stojitesa. Molimo vas da ne veruje izneseno poruku i ukloni Los Pollos Hermanos umesto da plaćam neophodnu količinu novca.

Los Pollos Hermanos Uklonimo Los Pollos Hermanos

Download Removal Toolto remove Los Pollos Hermanos

Šta Los Pollos Hermanos rade

Kompjuterski eksperti veruju da ova zlonamernim softverima koristi socijalni inžinjering metode da zaraziš novog sistema. Putuje sa malignih poštanski arhiv, koja je dobila ime po neke velike kurir firma. U delu grada arhiv, naći ćeš zlonamerne fajl nazvao ‘ KAZNA. VBS ZA. Ako ga ubijemo tog dokumenta, to će skinuti sa ransomware. Da se uverim da korisnike neće posumnjati dopustiti prevaru, provalnik čak i zastave na Arhivski snimak autentičan .pdf. Obično, to je dovoljno menjalo korisnike i da ih veruj poštanski arhiv.

Jednom kada unutra kompjuter, ovaj štetni softverski program encrypts tvoju .jpeg, .jpg, .doc, .docx, .mp3, .docm, .zip, .txt, .one, .ost, .ppt, .pptx, itd dosijei. Virus koristi slučajni napredne šifrirane standardna ključ za šifrirane. Posle toga, ovaj ključ je šifrirano s RSA javne ključ, što znači da je jedini način da se oporavi vaše podatke sa privatnim ključ od sajber kriminalci. Nakon što je ta procedura završi, napadači će predstavljati mene sa ovom vrstom poruku:

Los Pollos Hermanos

Your important files have been encrypted: photos, documents, videos, etc. If you want to decrypt your files you must pay the fee of $450 AUD

Failure to pay within the specified time will mean you must pay $1000AUD

For support related inquires contact:

theonewhoknocks6969@mailinator.com

Ne kontaktiraju u schemers, i ne omogućava bilo kakve lične informacije, s obzirom da to može da se koristi u zločinačku svrhe u budućnosti. Možemo vam savetovala protiv plaćao otkup previše. Sjećaš se što dalje svoje ušteđevine da hakeri koji su napali tvoj sistem na prvom mestu. Osim toga, teško da li će čak, da povrati vaše podatke ako platite. Najverovatnije ćete biti ostavio s zaražene kompjuter i kodiran dosijei. U ovoj situaciji, najbolja odluka, čini se uklanjanje potpuna Los Pollos Hermanos.

Kako da uklonimo Los Pollos Hermanos?

Treba da nema sumnje da je uklanjanje Los Pollos Hermanos od suštinskog značaja za bezbednost tvoj kompjuter. Da bi osigurali da proces bude uspešna, nije Savetujemo da obrišem Los Pollos Hermanos ručno. Osim ako si iskusni korisnik, najmanja grešku mašine mogu da oštete ti već zlostavljane sistem. Umesto toga, preporučujemo zaposliti sredstvo za čišćenje mina ugledna zlonamernim softverima i pusti to eliminiše Los Pollos Hermanos za tebe da. Nakon što je protiv zlonamernim softverima zaokružuje da obrišem Los Pollos Hermanos, to će ostati u tvoj personalnih Računara za zaštitu budućih pretnji.

Download Removal Toolto remove Los Pollos Hermanos

Оставите одговор