Uklonimo MyNewsGuide Toolbar

Antispyware palsu

Vodič na MyNewsGuide Toolbar smenu

MyNewsGuide Toolbar često je klasifikovana kao potencijalno neželjenu prijavu zbog svoje metode za distribuciju i neke od svojih uključuje. Zahtev je zvanični strana, mynewsguide.com, gde to može biti skinuo, međutim, to takođe putuje bundled sa drugim freeware. To može da uđe tvoj sistem zajedno sa zlonamernim softverima. Zvanični sajt program zemlje tog MyNewsGuide Toolbar će omogućiti da se instant pristup lokalne vesti i vreme izveštajima.

Ako ti to skinuti od svojih glavnih strana ti će takođe biti ponuđena da doda Ask.com kao vaš internet pretragu, prva strana i neizvršenje novčanih obaveza potragu. Ako želiš da se eliminišu MyNewsGuide Toolbar i Ask alat od tvoje browsers, ti treba da se nastavi čitanja ovom tekstu.

MyNewsGuide Toolbar removal Uklonimo MyNewsGuide Toolbar

Download Removal Toolto remove MyNewsGuide Toolbar

Kako MyNewsGuide Toolbar radi

MyNewsGuide Toolbar je još jedan toolbar iz porodice Mindspark interaktivne mreža. Ova kompanija je objavila takve slične toolbars kao MapsGalaxy, MyScrapNook, DiscoverAncestry, beži fanatik, BetterCareerSearch i više. Svi ovi zahteva za su promovisali kao da su vrlo korisno, međutim, njihov glavni cilj je da promeni svoje pretraživača podešavanja u Ask.com. Pitaj potragu će ti obezbediti sa pod okriljem sadržaja, zbog čega je ova modifikaciji je napravio. Pored toga, to će pratiti kolače i customize adverts prema u povijesti browsing.

U toolbar sadrži tako brz pristup dugmad kao vrh priče, NY Times, AP, vesti, Vorld Njuz i drugi. Takođe ima potragu kutiju, koji se napaja pitaj. Ako ti skinuti taj program iz svog zvanična strana ne bi trebalo da imaš bilo kakve dodatne probleme sa tim, osim onih koje već pomenuo iznad. Međutim, ako ti steknu zahtev zgrabio sa drugim freeware, ti će sigurno da iskuse više smetnjama. Ti će se suočavaju sa raznim oglase, transparente, pop-ups i drugih reklame. Ti možda takođe se preusmere na lokacija nepoznata. Adverts i redirects odvede da strana koje se ne bih mu vjerovao. Ako ne želiš da otkriješ tvoj kompjuter da nepotrebne rizike, ti bi trebalo da ukloni MyNewsGuide Toolbar.

Kako da uklonimo MyNewsGuide Toolbar?

Ako želiš da obrišem MyNewsGuide Toolbar, ti treba da uninstall MyNewsGuide Toolbar iz tvoje sistem i tvoj browsers. Ako, međutim, ti takođe žele da uklone Ask potragu, tebe će takođe morati da resetujem tvoj pretraživača podešavanja. Instrukcije uklanjanja pun ručno MyNewsGuide Toolbar se obezbeđuje ispod i ste dobrodošli da koriste ih. Alternativna opcija, možeš skinuti i postave anti-zlonamernim softverima sredstvo predstavljen na našu stranu i pusti da to obavim sav posao za tebe. Malo lak sa nokta zlonamernim softverima će da očisti tvoj sistem i zaštiti od sličnih i opasniji pretnje u budućnosti.

MyNewsGuide Toolbar smenu

Čim je MyNewsGuide Toolbar od prozora

Prozori 8, 7 i Vista

 • Pobeda + R → tipa u → kontrola OK → Uninstall program → MyNewsGuide → Uninstall

Windows XP

 • Početi → kontrolnu → Add ili ukloni programima → MyNewsGuide → ukloni

Izbriše MyNewsGuide Toolbar iz produženja

Mozila Firefox

 • meni → Firefox Add-ons → produženja
 • Uklonimo MyNewsGuide

Google Chrome

 • Meni → više alata produženja → → MyNewsGuide
 • Kliknite na smeće can ikone i biraju da ukloni

Ponovno uspostavljanje vaša podešavanja pretraživača (ako je potrebno)

Internet Explorer

 • → alt + T → Internet opcija napredne račun → Reset
 • Omogućiti da obrišete lični podešavanja i kliknite povratak

Mozila Firefox

 • Alt + H → Troubleshooting informacije → Refresh Firefox
 • Biram Refresh Firefox i izabere finiš

Google Chrome

 • Alt + F → podešavanja → šou napredne podešavanja
 • Izaberu prilikama povratak i kliknite povratak

Download Removal Toolto remove MyNewsGuide Toolbar

Оставите одговор