Uklonimo Picexa

Antispyware palsu

Napojnice na Picexa smenu

Picexa je klasifikovana kao potencijalno neželjenu program koji može da uđe u tvoj sistem nezapaženo. Ima je zvanični sajt gde je promovisao kao novi imidž motor koji može podići izložen brzina, bude optimalnije dugo Imidžis je kul sučelje Deko, itd. To je takođe naveo na gradilištu da primeni mogu da podrže 67 imidž formats, uključujući takve specijalizovane formats kao PSD/SIROVI. Postavlja se pitanje onda ako ovaj instrument je korisno, zašto je nemoguće skinuti to iz svoje zvanične strana?

Prebacuju kanal na dugmetu skidati sada neće rezultirati ništa. Ovo je baš zašto Picexa je klasifikovana kao PILE: to dobija distribuirane koristeći freeware naramaka. To nije dobar znak. Predlažemo da ti prekine Picexa što prije možeš.

picexa  Uklonimo Picexa

Download Removal Toolto remove Picexa

Kako Picexa radi

Picexa razvila Taiwan Shui Mu Chih Čing tehnologija ograničenom, a to je Zloglasna za stvaranje takve potencijalno štetne programe kao Qone8, Omiga Plus, Winzipper i više. I to već pominjao, vezan za glavno o ovaj zahtev je svoje distribucije metod. Program putovanja zgrabio sa drugim freeware i shareware. Često je povezana sa neželjenu aplikacija kao adware i pretraživača gusari su. Picexa je poznata sa SuperWeb adware, BoBrowser, PC Optimizer Pro i drugih beskoristan softver. To je razlog što uvek budi pažljiv sa slobodnog programa koji ti skinuti iz treće strane softver domaćin internet strane. Pobrini se da izaberu napredne instalaciju mod, proverite svaki korak čarobnjaka i odbijam sve dodatne ponude.

Jednom kada Picexa ulazi u tvoj kompjuter, počinje da vodi proces nazvao ‘Picexasvc.exe’. Zahtev je sposoban koji povezuje na internet i Komuniciras sa daljinski servera bez tvoje dozvole. To mogu da prikupe informacije o vaš internet aktivnosti. Gore od toga, program mogao instaliraju Trojanska droppers ili drugih zlonamerne pretnje na tvoj PC. Ako želiš da budem siguran da se to ne desi, ti bi trebalo da obrišete Picexa.

Kako da uklonimo Picexa iz moje PC?

Ako želiš da poboljša tvoju sajber bezbednosti nivou ne bi trebalo da rešiš Picexa i drugim neželjenu zahteva, koji te postavilo je. S obzirom da je više nego verovatno da imate drugih infekcija u tvoj sistem, preporučujemo da koristiš sredstvo za čišćenje mina štetni softverski program kako bi se eliminisali Picexa zajedno sa ih. Su sredstvo će optičkom tvoj PC i otkrivanju sve potencijalne pretnje. To će obrišete Picexa i drugim infekcije, tako da mogu da se vratim da koristim tvoj kompjuter bez nepotrebnih prekida. Anti-zlonamernim softverima će takođe obezbediti si sa pravovremeni proaktivnu zaštitu. Alternativna opcija, ti možeš uninstall Picexa preko kontrolnu korišćenjem instrukcije ispod.

Uklonimo Picexa ručno

Windows XP

  • Ukloni je početak → kontrolnu → Add ili ukloni programima → Picexa →

Windows 7 i Vista

  • Počni → kontrolnu → Uninstall → Picexa → za program Uninstall

Prozori 8

  • Potraga (pobeda + Q) → kontrolnu → Uninstall → Picexa → za program Uninstall

Download Removal Toolto remove Picexa

Оставите одговор