Uklonimo SmartSearch

Antispyware palsu

Napojnice na SmartSearch smenu

SmartSearch, takođe poznat kao TheSmartSearch.net, je tajna kao pretraživača otmičaru. Softver je sposoban za izmenu vaša podešavanja pretraživača čim stupi tvoj kompjuter. To menja tvoj sajt i neizvršenje novčanih obaveza potragu provajder. Glavna lokacija na otmičaru može pojaviti korisno u početku, ali ti će uskoro shvatiti da ne može biti verovati.

Program će takođe da ubaciš raznim adverts u tvoj browsers i uzrok redirects da nepoznate stranice. To može da pokvari sve popularni internet browsers poput Internet Explorer, Google Chrome i Mozila Firefox. Preporučujemo da ukloniš SmartSearch iz tvoje PC.

SmartSearch  Uklonimo SmartSearch

Download Removal Toolto remove SmartSearch

Kako SmartSearch radi

Pretraživača gusari su i podržao naše ere programi su stvoreni za sticanje profita za njihove građevinarima. Oni prave koriste plate po kliknite sistema što znači da svaki put kad ti kliknite na reklamu, pod uslovom da te strane programa, njeni kreatori se novac. Više ti kliknite, više su da se. To je razlog što ćete videti reklame bez obzira gde išao na internetu. Tvoja browsers će pun reklame, od kojih neke neće biti legitimnog. Predlažemo da se izbegne sve reklame ti obezbediti molbe i ukloni SmartSearch bez odlaganja.

Još jedan razlog zašto možda želiš da se rešiš SmartSearch je zbog podešavanja izmene, što to čini da tvoj browsers. Jednom kada bude postavljen na adware, njime se se zamenjuje tvoja prva strana i neizvršenje novčanih obaveza pretraživač sa TheSmartSearch.net. Iako na sajt može izgledati kao svaki drugi strani potragu, to može da izazove redirects provjeriti i dodati pod okriljem sadržaj tvoja potraga rezultate. Pored toga, zbog softver, tebe će primetiti da svoju Internet vezu se usporio. Isto može reći o brzini sistem. Kao što vidite, tamo su bez nadoknade da imaš zahtev podržala oglas u tvojoj. To je razlog što ti treba da obrišete SmartSearch.

Kako da uklonimo SmartSearch?

Da bi eliminisala SmartSearch reklame i povratak vaša podešavanja pretraživača vratiti u normalu, ti će morati da biraju jednu od dve opcije za moguće uklanjanje. Ako se odlučite da obrišem SmartSearch ručno, morate uninstall svoj povezane program i onda ponovno uspostavljanje tvog browsers. Instrukcije se obezbeđuje ispod. Ako, međutim, ti izabere automatskog SmartSearch smenu, moraš se skinuti na anti-zlonamernim softverima komunalne. To će da očisti tvoj sistem bez ikakvih problema i otarasi svih pitanja koja je možda sadrže. Pored toga, softver će se takođe omogućilo da surfujem internet bezbedno u budućnosti kao što to radi kao meru sprečavanje.

SmartSearch smenu

1) uninstall SmartSearch

Prozori 8

  • Šarm bar podešavanja → → (pobeda + C) kontrolnu → Uninstall program
  • Biram neželjenu zahtev i Klik Uninstall

Windows 7 i Vista/Windows XP

  • Početak → kontrolnu → Uninstall program/Add ili ukloni programe
  • Biram neželjenu softver i Klik Uninstall/ukloni

2) izbrisati SmartSearch iz browsers:

Reset Mozila Firefox

  • Alt + H → Troubleshooting informacije → Refresh Firefox → Refresh Firefox → finiš

Reset Google Chrome

  • Google Chrome meni → podešavanja → pokazati napredne podešavanja → povratak → podešavanja Reset

Reset Internet Explorer

  • Alt + T → Internet opcija → napredne račun → povratak → obrišu lični podešavanja → Reset blizu →

Download Removal Toolto remove SmartSearch

Оставите одговор