Uklonimo Test iNet Speed Toolbar

Antispyware palsu

Vodič na Test iNet Speed Toolbar smenu

Test iNet Speed Toolbar je još jedan softver koji dolazi od Mindspark interaktivne mreže i ima ograničene korisnost. Zahtev je trebalo da dozvoli da testira svoju Internet brzinu, međutim, njegov glavni cilj je da promoviše svoje sponzor strana. Na toolbar mogu biti skinuo iz svoj zvanični sajt testinetspeed.com , ili mogu da uđu ti PC zajedno sa drugim freeware.

Ako ti ne uncheck neke kutije tokom svoje instalaciji, to će takođe modifikuju svoje pretraživača podešavanja. Program se napaja Ask.com, tako da će postati tvoja nova strana i internet pretraživač. Ako ste ne zadovoljni ovaj zahtev, ti bi trebalo da ukloni Test iNet Speed Toolbar.

Test iNet Speed Toolbar removal Uklonimo Test iNet Speed Toolbar

Download Removal Toolto remove Test iNet Speed Toolbar

Kako Test iNet Speed Toolbar radi

Zvanični sajt je toolbar kaže da će dozvoliti da testira svoju Internet vezu i da ti pokažem precizan rezultate. Pored toga, softver je takođe bi trebalo da ti obezbedi napojnice da pojača svoju brzinu i vezu sa radio. Zahtev je kompatibilan sa svim popularna browsers, tako da se pojavi kao toolbar u sve njih. Na toolbar će sadržati potragu kutiju koja će najverovatnije biti napaja Ask.com. Pored toga, ti možda takođe primetio da tvoj sajt i neizvršenje novčanih obaveza potragu provajder su zamenjene home.tb.ask.com i search.tb.ask.com. Ako želiš da sklone sve te promene, moraćeš da obrišete Test iNet Speed Toolbar.

Ako si uradio ne skinete potencijalno neželjenu zahtev za sebe, to znači da si preuzeo je zgrabio sa freeware. Kako bi se izbegli beskoristan programe u budućnosti, moraš da budeš više vodi računa sa softver koji ste je stavili. Pobrini se da ti biram napredne mod i odbijam sve dodatne ponude predstavljen u čarobnjaka.

Kako da uklonimo Test iNet Speed Toolbar?

Srećom, nije toliko teško da se rešiš Test iNet Speed Toolbar. Sve što treba da uradim je uninstall program iz kontrolnu ploču i onda resetujem tvoj pretraživača podešavanja. To jest, ako se odlučite da uklonimo Test iNet Speed Toolbar ručno. Ako, sa druge strane, ti želiš da eliminišeš ne samo na toolbar, ali pretnjama koje tvoj sistem možda sadrže, trebao bi koristiti sredstvo anti-zlonamernim softverima umesto toga. To će optičkom tvoj kompjuter i otkrivanju potencijalno štetne programima i dosijea. Onda moći ćeš da obrišem Test iNet Speed Toolbar i drugim infekcije. Softver će takođe obezbediti da tvoj PC ostane čist i zaštićeni u budućnosti.

Test iNet Speed Toolbar smenu

Uninstall Test iNet Speed Toolbar

Prozori 8

  • → podešavanja kontrolnu → Uninstall → Test iNet Speed Toolbar → za program Uninstall

Windows 7 i Vista

  • Počni → kontrolnu → Uninstall → Test iNet Speed Toolbar → za program Uninstall

Windows XP

  • Ukloni je početak → kontrolnu → Add ili ukloni programima → Test iNet Speed Toolbar →

Resetujem tvoj Internet browsers

Internet Explorer

  • Opremu za crtanje ikona → Internet opcija → napredne račun → povratak → obrišu lični podešavanja → Reset blizu →

Mozila Firefox

  • Meni → znak pitanja → Troubleshooting informacije → Refresh Firefox → Refresh Firefox → završi

Google Chrome

  • Google Chrome meni → podešavanja → pokazati napredne podešavanja → povratak → podešavanja Reset

Download Removal Toolto remove Test iNet Speed Toolbar

Оставите одговор