Uklonimo Windows Web Shield

Antispyware palsu

Napojnice na Windows Web Shield smenu

Windows Web Shield je je odmetnuti anti-spyware koji dolaze iz porodica poznati zlonamernim softverima zvao FakeVimes ili Rogue.VirusDoctor. Ova porodica je poznat po takvih zahteva kao organizacija za Internet prozore, Windows Internet garde, prozore odbrane gospodar i Pro prozore odbrane Ki koji se svi ponašaju na sličan način i čak koriste istu sučelje.

Ako vidiš ovaj softver u tvoj sistem, ne ignoriši ga i obavljaju je uklanjanje Windows Web Shield što je pre moguće. Medved u sredinom to što duže držiš ove nekim drugim zlonamernim softverom u tvoj sistem, veći postoji rizik da tvoj PC će ozbiljno ugrožen.

Windows Web Shield Uklonimo Windows Web Shield

Download Removal Toolto remove Windows Web Shield

Šta Windows Web Shield rade

Ova vrsta zahteva za mogu da koriste različite metode za ulazak u tvoj kompjuter. To može biti distribuirana preko lažno oglašavanje prevare, freeware naramaka, socijalni inžinjering prevare, spam mail dodatke i tako dalje. Naravno, ti treba da budeš pažljiviji tvoj gledao, međutim, jedini način da se osigura da je tvoj PC bezbedno je da zaposli je pouzdan anti-zlonamernim softverima.

Jednom kada je odmetnuti situates sama u tvoj sistem, to odmah otklanja svoje administrativne privilegije i počinje lažne sistem skeniranje. Rezonanca uvek rezultata u dugu listu pitanja i infekcije koja je navodno borave u svom kompjuteru u tom trenutku. Kako bi se potpuno te ubedimo da tvoj PC je u opasnosti, na zahtev će predstavljati mene sa pop-up upozorenja i lažnim pretraživača upozorenja, to će biti nemoguće da ima pristup internetu. Pored toga, provalnik takođe će neki da blokira tvog executable dosijea da te spreči da koristi svoje programe, menadžer, urednik registar, etc. i takođe će onesposobiti ti sigurnosni sistem da to postane još teže da obrišem Windows Web Shield.

Mnogi korisnici zaljubiš trikova za ovaj štetni softverski program i verujem da lažni skeniranje pokazuje stvarno stanje njihovih sistema. Ovi korisnika slažu se da uspostavim punu verziju molbe i plati od $49.95 da 99.90 $. Međutim, mi smo vas uveriti da na skener i rezultati su dale su lažne i da je jedini zlonamernim softverima u tvoj PC Windows Web Shield. Ne plaćaju novac za beskorisni softver, i ne zaboravite da ako to uradiš, ti će biti otkrivanja tvoj bankovnim informacijama da sajber kriminalci. Umesto toga, ti treba da se nastavi čitao ovaj izveštaj da nauče kako da obrišem Windows Web Shield.

Kako da uklonimo Windows Web Shield?

Kako bi se eliminisali Windows Web Shield, trebao bi koristiti 0W000-000B0-00T00-E0022 ili 0W000-000B0-00T00-E0021 registraciju ključeve tako da mogu da pristupe internetu. Onda, trebalo bi da preuzmem je ugledna anti-zlonamernim softverima i pusti da ga ukloni Windows Web Shield. Upozoravamo da ne pokušaj uklanjanja ručno Windows Web Shield, zato što svaka greška može da ima štetnih rezultate da tvoj PC. Ako su dale registracije ključeve ne funkcionišu, ti treba da pratim uputstvo ispod toga kako bi se steknu sredstvo za čišćenje mina zlonamernim softverima.

Uninstall Windows Web Shield

 1. Ponovno pokrenuti vaš sistem, tap dugme za moć.
 2. Jednom kada BIOGRAFIJU ekran loads, početi prisluškivanje F8.
 3. Iz napredne čizme opcije meni, izabrati bezbedno mod sa komandom brzu (sa strelu ključeve).
 4. Pritisni Enter ključ i Čekaj dok ne kompjuter završava Ekhard.
 5. Preseli miša u C:Windowssystem32 (na prozoru komandu brzu).
 6. Tip u cd … da otvori C:Windows linija i tip u explorer.exe.
 7. TAP Enter i pristupa početnog menija.
 8. Pritisni UPRAVOM ili potragu (zavisi operativni sistem) i ukucate odsto appdata u polje.
 9. Kliknite Enter da fascikla podataka i pronađe svc-slučajni fajl ime .exe.
 10. Right-Click svc-slučajni fajl ime .exe i javi čim je.
 11. Resetovanje tvoj PC još jednom, ali biraju normalno mod.
 12. Kliknite početak i ponovo tap BEKSTVU/potragu.
 13. Tip u regedit i da se snalazi kroz da HKEY_CURRECT_USERSoftwareMicrosoftWindows
 14. VersionWinlogon NTCurrent (u registar urednica).
 15. Lociram Šel tema, right-click ga i izabrati Modify.
 16. Tip u %WinDir%Explorer.exe, u vrednosti kutiju i izvrši pritisak na dobro.
 17. Pokrene svoje preferirane pretraživača i skinuti je pouzdan anti-zlonamernim softverima.
 18. Uklonimo Windows Web Shield.

Download Removal Toolto remove Windows Web Shield

Оставите одговор