Uklonimo Yourtechsupport

Antispyware palsu

Napojnice na Yourtechsupport smenu

Yourtechsupport, takođe poznat kao Yourtechsupport.org, je internet stranu koja se stalno reappearing na tvoje ekranu kada imate je podržao naše ere program na to. Zlonamerne strana pokušava da te uverim da imate probleme sa tvog kompjutera kao spyware ili adware i da je tvoj lični podaci u opasnost. To nije potpuno tačno. Iako su je podržao naše ere program postavljen, to može ne ukrade vaš lični podaci.

Šta može da uradi je da vam poklonimo lažne reklame kao Yourtechsupport. I tvorci ovu prevaru pokušati da ubedi da pozoveš „slobodne ekspert za tehničku podršku“ broj. Bespotrebno je reći da ako obavi poziv, ti neće dostići kompjuterskih eksperata, ali radije kontaktirati sajber kriminalci. Ne Pratite instrukcije o lokaciji lažne i odmah se reši Yourtechsupport.

yourtechsupport org Uklonimo Yourtechsupport

Download Removal Toolto remove Yourtechsupport

Kako Yourtechsupport radi

Ti možda se preusmere na Yourtechsupport.org kad te traže nešto na internetu ili kliknite na novi račun. To možda čak i odredi kao tvoja prva strana. Informacije koje je na sajtu, čini pouzdan za nekog ko nikad suočilo slične prevare pre, ali možemo da vas uverim da je potpuno zavara. Nemate spyware ili nekim drugim zlonamernim softverom preko interneta, a svakako ne moraš da zoveš ni brojeve da čistim tvoje PC. Na schemers pokušati da ubedi ti da vaše lične podatke, kao što su logins i lozinku, privatne fotografije i bankovnim informacijama u opasnost. Ovim plasis taktike koristi da bi te ubedi u kupovinu lažne softver koji su ti je ponudio ako pozoveš su dale broj. Da ne nasedaju na ovaj trik i ne verujem ni jednu jedinu reč predstavljen na lokaciji zlonamerne.

Kako bi se eliminisali Yourtechsupport, imaćeš posla sa adware koji je odgovoran za to. Ako vidiš lažne strana, kakve su šanse, ti takođe su izložene u drugim pop-ups, reklame i transparente. Jednom kada ti obrišem Yourtechsupport, ti će se otarasi onih kao.

Kako da uklonimo Yourtechsupport?

Možeš maknuti Yourtechsupport od strane uninstalling svoje povezane adware. Ako ne znate koji je to programira, možeš koristiti slobodan zlonamernim softverima skener obezbedila na ovoj stranici. Jednom kada te identifikuju pitanja,: možete da obrišete Yourtechsupport ručno ili automatski. Ako se odlučite ručno mina, možeš koristiti instrukcije ispod. Ako, međutim, želiš da se automatski uninstall Yourtechsupport, trebalo bi da modernizuje skener da svoju punu verzija i da koriste anti-zlonamernim softverima kompanije. To će ukinuti Yourtechsupport i drugih pretnji koje tvoj PC možda sadrže.

Yourtechsupport smenu

Prozori 8

  • Preseli u poena u donjem levom uglu
  • Right-Click i izabere kontrolnu ploču
  • Biram Uninstall program
  • Uninstall neželjenu adware

Windows 7 & Vista

  • Kliknite na početak i idi na kontrolnu ploču
  • Izabrati Uninstall program
  • Izabrao je adware i Klik Uninstall

Windows XP

  • Otvori početnog menija i izabere kontrolnu ploču
  • Pomeri se Add ili ukloni programe
  • Izaberu i obrišete neželjenu adware

Download Removal Toolto remove Yourtechsupport

Оставите одговор